muse conNAction

live op ons best

 

Live spelend overkomt de zeggingskracht van gedichten ons keer op keer. Die frisse bejegening zoeken we ook. Het publiek is getuige van een onnavolgbaar samenspel waarin we -ieder voor zich en vooral samen- opnieuw luisteren naar de ontmoeting tussen woorden en klanken, tussen zinnen en melodielijnen. Even zichtbaar als trefzeker zoeken we naar noties die noten kraken. Op het podium heerst blindelings vertrouwen in het gedicht,  in de muziekpartituur die onze ziel schreef, in elkaar én in de vreugde om die verbinding in schoonheid uit te dragen. Een insteek die bewust ruimte laat voor ontwikkeling op het moment van spelen zelf.  Dat is voelbaar. En even kwetsbaar als meeslepend. Ter illustratie onderstaande filmfragmenten en een quote. Meer over eerdere concerten vind je hier.

boekingen

 

We spelen in huiskamers, kerken, zalen en buitenlokaties. We hebben ons volledig oeuvre paraat. We kunnen een concert op maat maken: ons oeuvre is leidraad voor een compilatie die het thema of de gelegenheid past.  We kunnen een concert combineren met een interactieve workshop. Bel of mail ons!

 

u

Els Borst: "Noortje en Annemiek hebben ons een onvergetelijk mooie middag bezorgd. In perfecte harmonie  brachten taal en muziek  Ida Gerhardt op ontroerende wijze tot leven: haar trots, haar verbittering, haar hunkering. Een prachtige voorstelling en een unieke artistieke prestatie !"